Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Den mest vidunderlige overraskelse | Overraskende idé til kone | Hustruens påskønnelsesdag

Den mest vidunderlige overraskelse | Overraskende idé til kone | Hustruens påskønnelsesdag

Den mest vidunderlige overraskelse

 

Jeg hader overraskelser, men min mand elsker dem. Nu, misforstå mig ikke, jeg ved, at hans hjerte er på det rigtige sted...Det er bare, at jeg er en planlægger, og jeg forbereder mig ALTID, så når han ikke advarer mig om, at vi er ved at gøre noget særligt... Jeg tror, ​​det kaster min type A-personlighed ud af skyggen. Men det var indtil sidste år, for selv jeg måtte indrømme, at han planlagde den perfekte overraskelse til mig.

 

Det var på Wife Appreciation Day – som jeg aldrig engang havde hørt om før sidste år. Han fortalte mig, at vi skulle ud til en fancy middag på vores yndlingsrestaurant... (Jeg troede, DET var overraskelsen.) Men til sidst trak han den smukkeste gaveæske... og indeni, den smukkeste gave. Uh, jeg får stadig gåsehud, når jeg tænker på det øjeblik. Uret, han havde valgt, var fantastisk - fejlfrit på alle måder. Men graveringen var den rigtige stjerne. Han valgte en lille indre joke mellem os to, der aldrig undlader at få mig til at smile. Alt ved den overraskelse var utroligt. Faktisk skriver jeg for personligt at takke Treehut for at være med til at skabe et af de sødeste øjeblikke i mit liv – I er fantastiske!

 

 

 

Det er så fantastisk at høre historier som denne fra vores fællesskab! Hvis du gik glip af Wife Appreciation Day i år, skal du ikke gå ned. Vi mener, at hver dag er en fantastisk dag til at vise påskønnelse af de vidunderlige kvinder i dit liv, uanset om det er en søster, mor, ven eller kone. (Og glem selvfølgelig ikke dig selv!)

 

 

 Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og Youtube. Lad os starte en samtale!

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!