Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Rustfrit stål i din hverdagsæstetik

Rustfrit stål i din hverdagsæstetik

 

For de fleste, inklusive mig selv, er det en KAMP at finde et tilbehør, der opfylder din hverdagsæstetik. Jeg spørger altid mig selv, "hvordan kan jeg se jordnær ud og alligevel legemliggøre en chik street feel?!" Jeg troede virkelig, at min drømmestil var uopnåelig, indtil jeg fandt urkollektionen Stainless Steel+Wood fra Treehut.co!

Efter mange timers ubeslutsomhed og tårer, da jeg vidste, at jeg var nødt til at begrænse mig til ét ur, besluttede jeg mig endelig for Stainless Steel + Wood Silver Ebony Theo og følte straks, at jeg havde truffet det rigtige valg. Da mit ur blev leveret, var jeg som et barn, der modtog en hvalp for første gang, jeg var så begejstret. Jeg pakkede pakken ud og BAM, jeg blev øjeblikkeligt glad, og hvordan kunne jeg ikke være det? Ebony Wood indlægget er smukt placeret i hele båndet samt urskiven, hvilket gør det til en perfekt balance mellem træ og stål. Dette ur var alt og mere, som jeg ledte efter, det inkarnerer følelsen af ​​natur, samtidig med at det giver et sofistikeret/chic look.

Du får ikke kun det bedste fra begge verdener med dette ur, men det er også super let og nemt at manøvrere! Hvilket er perfekt til alle, der elsker at bære tilbehør til hverdag, som mig.

 

En af de største ting, som Treehut.co har at tilbyde (udover deres utroligt flotte ure) er muligheden for at få dit ur indgraveret, HVOR SEJT ER DET?! De begrænser dig til ti ord på grund af størrelsen på urets bagplade, men det giver dig masser af plads til kreativitet!

Stainless Steel + Wood Silver Ebony Theo

Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg vil besøge Treehut.co i min nære fremtid for et andet ur, der vil gøre min stil så meget bedre, og hvem ved, måske vil jeg denne gang vove mig ind i deres andre stilarter ;) grænsen eksisterer ikke!

Hvis du også har ledt efter det perfekte tilbehør til din hverdagsæstetik, så sørg for at få fat i dit helt eget ur i rustfrit stål + træ fra Treehut.co i dag! Hvis du vil se flere styles, de har at tilbyde, skal du sørge for at tjekke deres  InstagramFacebook og hjemmeside! God jagt mine venner!

Treehut.co

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!