Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > People of Treehut: Vid, hvor du kommer fra | Bedste gave til forlovere

People of Treehut: Vid, hvor du kommer fra | Bedste gave til forlovere

Selvom vi aldrig har mødt hinanden, kender den næste person i vores People of Treehut-serie tilfældigvis vores nakke i skoven ret godt.

Jan Maspaitella, som er en "Bay Area-repping" indfødt og gift far til tre børn, har nu et hjem i PNW [Pacific Northwest]. Han bærer mange hatte som fotograf, kameraoperatør og lydtekniker, men er mest stolt en "deltids hjemmegående far, der synger for sine børn hele tiden."

  

 

Treehut

Jan Maspaitella  

 

 

Hvem gav dig dit første Treehut-ur, og hvad var omstændighederne bag gaven? Var der indgraveret en besked?


Jeg modtog mit ur fra min bedste ven Ryan, som brudgom i hans bryllup. Beskeden på den indeholdt mine initialer ("JCM"), datoen og "børnehavebros". Ryan og jeg har været venner i det meste af vores liv. Han har altid været der for mig og var endda i mit bryllup året før. Vi plejede at skære i skole og gå til A's spil. Vi har rejst sammen, spillet timevis af poker, taget på camping. Vi ringede endda til hinanden, efter at Warriors vandt mesterskabet.

 

At være i hans bryllup var en ære. Og at modtage sådan en gave var virkelig fantastisk. Det er noget, som jeg, hver gang jeg bærer det, husker den dag, hvor han og Whit [Ryans forlovede] blev gift. Jeg vil også huske, at Ryan vil være en ven for livet. Jeg er så spændt på næste kapitel. Nu hvor vi begge har børn og skal på vores første campingtur, er jeg begejstret for at skabe nye minder som forældre.

 

 

Hvor har livet taget dig hen siden du modtog uret?

Jeg har rejst til Indonesien  og over hele USA. Jeg har fotograferet sikkert 20 bryllupper, siden jeg fik mit ur.

 

 

 

Hvad er dit yndlingsminde?

Mens jeg har mit ur på, inkluderer mit yndlingsminde det øjeblik, jeg først fik det [som brudgom, fra Ryan]. Det var sådan en tankevækkende gave, og inskriptionen var et fantastisk personligt præg.

 

Hvem, eller hvad, inspirerer dig?

Mine bedsteforældre (især min Oma) kom til USA i 1962 og har overvundet så meget, at min far ville have en fremtid her. Deres hårde arbejde og beslutsomhed, kærlighed og støtte presser mig til at være den bedste far og ægtemand. Mit fællesskab af venner viser mig også, at uanset hvad der sker i livet, så er de her for at give en hånd med. Så til gengæld er jeg her for dem.

 

 

 

Hvad er dit lykkelige sted? Hvad laver du, eller hvor går du hen for at føle dig som dit bedste jeg?

Mit lykkelige sted er at være omgivet af min familie og venner. Jeg elsker at hænge ud og tage billeder, uanset om det er med mine børn eller med mine venner eller ude at gå rundt i byen.

 

Ord at leve efter?

"Vid, hvor du kommer fra, hvor du er, og hvor du skal hen."

 

Som en fyr med traditionelle familieværdier var Jans nye foretrukne ur intet mindre end vores klassiske Ebony + Walnut 31 træur. Og som et levende vidnesbyrd om hans hengivenhed, bar Jan det tilfældigvis, da han skyndte sig over for at overvære fødslen af ​​sin nye niece.

 Køb Jans ur her.

 

Tak, Jan, fordi du tog dig tid til at chatte med os og dele din historie med os!

Tjek de første to historier i vores People of Treehut-serie! Her kan du læse om en, der elsker at blive venner med fremmede på fly, og her kan du læse om den gymnasielærer, der først taggede os på et Instagram-billede.

Sørg for at følge os på vores sædvanlige kanaler for flere historier og opdateringer om nye samlinger på vej. Her er vi på Instagram, FacebookPinterest og Youtube!

.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!