Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > People of Treehut: Kiah Stromme | Gravér dit budskab på træur

People of Treehut: Kiah Stromme | Gravér dit budskab på træur

 

Hun har den landlige rytme!

 

Ikke ret mange mennesker kan sige, at de har boet på en gård, men Kiah Stromme (@kiahstromme) er meget bekendt med den landlige rytme - du kan endda sige, at det er i hendes blod (læs mere nedenfor). Det ville tage hende at forlade det for at bane en ny vej i byen Minneapolis, Minnesota, hvor hun stadig bor sammen med sin mand.


Vi var taknemmelige for chancen for at chatte med hende!


Hvad er din historie? Hvor voksede du op, og hvad var dine hobbyer og tvangstanker, da du voksede op? Hvor ringer du hjem nu?

 

Jeg blev født i Summerville, South Carolina, og min familie flyttede til Minnesota, da jeg var 8. Min far var i flåden og vidste altid, at han ville flytte tilbage til det sted, hvor han voksede op. Da han gik på pension efter 17 års tjeneste, flyttede vi tilbage til det gårdsted, han voksede op på. Det har været i vores familie i over 100 år!

Jeg gik på college i Minneapolis for at opleve byen og blev forelsket. Min mand og jeg bor der med vores beta fisk, Poseidon (indtil vi kan få en hund). Men jeg vil altid værne om mine barndomsminder ved at være fri på gården.

 

Hvad udgør en "perfekt" dag for dig?

 

Sove i, træne, læse, slappe af med min mand, ligge i solen, bestille ind og få et glas vin. Måske spille nogle Bomber Man :) (nørdet, jeg ved det). Jeg er meget simpel.

 

 

Har du et yndlingssæt af ord eller citater, du holder tæt på hjertet?

 

Tro frem for frygt. Jeg kan alt ved Kristus, som styrker mig.

 

Hvis du kunne bo hvor som helst i verden på et hvilket som helst tidspunkt og tage en person, hvor ville du så gå hen og med hvem?

 

Jeg ville elske at udforske og bo i Thailand med min mand.

 


Hvis du kunne vågne op i morgen efter at have opnået en kvalitet eller evne, hvad ville det så være?

 

 Jeg ville elske at være meget beslutsom!

 

 Hvad er dit mest værdsatte minde?

 

Min bryllupsdag og at være ved fødslen af ​​min niece og nevø.

 


Hvem, eller hvad, inspirerer dig mest?

 

Jeg er Pure Barre instruktør, og mine kunder inspirerer mig så meget! At lære alle deres historier er fantastisk og ydmygende. De dukker op og arbejder så hårdt, og alle har så meget i gang. Det viser mig, at vi alle har problemer, og det er vigtigt at støtte hinanden.

 

Hvad er din jam?

Jeg elsker oldies!

Hvad ved de fleste ikke om dig?

Jeg er venstreorienteret, og jeg blev hjemmeundervist.


Hvis du var i stand til at leve til en alder af 90 og bevare enten sindet eller kroppen fra en 30-årig i de sidste 60 år af dit liv, hvad ville du så ønske dig?

 

Sikke et godt spørgsmål! Jeg ville elske altid at have en 30-årig krop for at kunne så mange ting. Men jeg tror, ​​jeg hellere vil have et skarpt sind!

 

Hvad søger du efter hos andre mennesker?
 

Empati og tålmodighed.

 


Kiahs foretrukne ur: Maple Burl Raw Small

 

Hvad havde hun indgraveret? "Tro over frygt".

 

 

Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og Youtube Lad os starte en samtale!

.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!