Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > People of Treehut: Creator and Artist Rustic Bones | Personlige træure

People of Treehut: Creator and Artist Rustic Bones | Personlige træure

 

People Of Treehut: @rusticbones

"Mirakler sker hver dag, ændre din opfattelse af, hvad et mirakel er, og du vil se dem overalt omkring dig."

 

 

De mennesker og steder, der inspirerer Treehut, antager mange former. De laver mange ting og rejser ofte. En gang imellem tager vi os tid til at sætte os ned med skaberne og kunsten i vores samfund for at lære af dem og finde ud af, hvorfor de gør, som de gør.

 

I denne uge sad vi ned med Jessica Bubb. Det kreative sind bag Instagram-profilen @rusticbones. Her er, hvad hun havde at sige om at vokse op, rejse, elske og skabe minder, der varer hele livet.

 


TH: Hvor voksede du op, og hvad var dine hobbyer og tvangstanker som barn?

JB: Jeg voksede op i en lille by på landet i Upstate NY. Da jeg voksede op, var mine to yndlingsting fotografering og basketball. Da jeg blev ældre, indså jeg, at jeg elsker at udtrykke mig gennem kunst (maling, tøj, fotos osv.). Jeg lærte, at jeg er mere indadvendt, og jeg ville i stedet udtrykke mig på de måder.TH: Hvor ringer du hjem nu?

JB: Jeg bor i øjeblikket i Denver, CO.

TH: Har du et yndlingssæt af ord eller citater, du holder tæt på hjertet?

JB: Jeg har så mange favoritter! Her er et par af mine yndlings lige nu-

“Pause og husk – enhver situation i livet er midlertidig. Så når livet er godt, så sørg for at nyde og modtage det fuldt ud. Og når livet ikke er så godt, så husk, at det ikke vil vare evigt, og bedre dage er på vej.”
- Jenni Young
Mirakler sker hver dag, ændre din opfattelse af, hvad et mirakel er, og du vil se dem overalt omkring dig.
- Jon Bon Jovi

TH: Hvis du kunne vågne op i morgen efter at have opnået en kvalitet eller evne, hvad ville det så være?

JB: At kunne helbrede mennesker.

TH: Er der noget, du har drømt om at gøre i lang tid?

JB: Min drøm sidste år var at tage til Hawaii, og jeg er så taknemmelig for, at det kunne ske i år! Jeg forsøger i øjeblikket bare at elske de små øjeblikke i livet lige nu og ikke koncentrere mig om nogen store drømme at opnå.

TH: Hvem eller hvad inspirerer dig mest?

JB: Citater, Jorden, frihed.

 

@RUSTICBONES

 

         

Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og YouTube. Lad os starte en samtale!

 

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!