Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > People of Treehut: Brandon's Miracle- A Letter | Personliggør dit træur med gravering

People of Treehut: Brandon's Miracle- A Letter | Personliggør dit træur med gravering

 

Et brev fra Brandon Adolph.

En Treehut-kunde, mand og far.


“Min gravering er fra min forlovede og nu fem måneder gamle datter. Den lyder: "Vi elsker dig for evigt, elsker Carrie og Elena". Jeg modtog mit smukke ur til jul 2018. Det bedste ved gaven er, at Elena er mit første barn. Som 36-årig fik jeg at vide af læger i midten af ​​20'erne og igen i begyndelsen af ​​30'erne, at jeg ikke var i stand til at få børn. Carrie og jeg har været sammen i otte år. Jeg accepterede, at børn ikke var i min fremtid, og jeg ville ikke tage den glæde fra hende.

 

Vi var på randen af ​​et mindeligt brud, da hun ringede på en kølig decembermorgen i Michigan, mens hun var på arbejde, for at sige, at hun var syg og havde kvalme. Jeg sagde, det var White Castles skyld, og vi grinede. Hun var enig i, at det måtte have været maden.

 

Senere på aftenen diskuterede vi vores fremtid. Jeg var klar til at høre hende sige, lad os gå hver til sit (god rejsesang), da hun sagde, at alt gør mig syg, og endda lugte får mig til at kaste op. Da jeg er en dum, siger jeg, at nyhederne nævnte, at der er en fejl, så lad os tage på hospitalet.

 

Hun sagde nej, jeg har ikke lyst til at vente på skadestuen plus jeg fortalte mine kolleger, og de sagde pige, du er gravid. Jeg sagde, at det kan jeg ikke, Brandon kan ikke få børn. Nysgerrighed fik det bedste ud af hende efter at have hørt det fra 15 personer. Hun købte en test og lav og se, Elena var en realitet. Selvfølgelig havde vores datter ikke noget navn på det tidspunkt. Carrie viste mig den positive test, og min reaktion var, og jeg citerede "hold op med at lyve for mig, det her er ikke sjovt." Efter mit første chok var gået, vidste jeg, at det var meningen, at vi skulle være det. Det var kun Gud, der fik dette til at ske, og jeg er virkelig taknemmelig.

 

Men det er så sandt at forvente det uventede. Vores datter har gjort os tættere, og hun er en velsignelse. Elena Amor blev født den 7. august 2018, sund og sulten, haha...det er en inside joke. Men jeg takker dig, Tree Hut for en gave, der for evigt vil blive værdsat. Det er de særlige øjeblikke i livet, vi værdsætter og bygger vores karakter. Mit ur er en forlængelse af det største øjeblik i mit liv, mit barns fødsel.”

 

Tak igen!

 

Underskrevet,

Brandon, den lykkeligste far NOGENSINDE…

 

Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og YouTube. Lad os starte en samtale!

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!