Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Sådan: Solorejser som kvinde #2

Sådan: Solorejser som kvinde #2

I løbet af min tre måneder lange solo-udforskning, var jeg i stand til at se verden, som jeg aldrig har set før! Jeg rejste til overalt og hvor som helst, der ville have mig. Åh, hvor jeg elskede det, hvert skridt jeg tog var nyt, og alt hvad jeg spiste også... BEDRE END HJEMME (shhh fortæl det ikke til min mor).

Ud af alle mine rejser var der et par steder, der slog mig, og jeg tror, ​​det er de steder som er værd at dele med dig i dag. Så lad os springe lige ind og gå på opdagelse, første stop... Sydfrankrig!

Sydfrankrig 

South of France

Gosh...hvor skal jeg overhovedet begynde at forklare essensen af ​​dette smukke sted? At sige, at jeg elsker Sydfrankrig, ville være en stor underdrivelse, men den pokkers sandhed. I det øjeblik jeg steg ud af mit fly i Marseille, vidste jeg, at Frankrig ville blive mit hjem og største eventyr. Fra lufthavnen hoppede jeg på en bus, der tog mig til en lille by kaldet Aix-en-Provence, og jeg var helt overvældet. Denne lille by er kendt for sin skønhed, rolige opførsel og omtales også som "fontænernes by". Bare ved at læse dette kan du forestille dig den skønhed, det har, har jeg ret?

Aix-en-Provence, France

Jeg besluttede at blive en hel måned i Aix-en-Provence, så jeg virkelig kunne få fornemmelsen af ​​byen og de lokale, der bor her. Jeg forblev i en lille Airbnb (der var ingen hostels tæt på Aix), der havde et lille tekøkken, badeværelse og seng, som var alt, hvad jeg havde brug for. Denne lille lejlighed beliggende på Place des cardeurs, som er fyldt med søde barer, caféer og butikker, som alle er tilgængelige for mig. Jeg ville bruge mine morgener i forskellige caféer med at drikke kaffe og planlægge mine daglige eventyr, derefter efterfulgt af et par pints til frokost - hvem har brug for mad, når du har utrolig billig alkohol?!

Le Brigand, Aix-en-Provence

Mens jeg tilbragte min tid i Sydfrankrig, udforskede jeg byer som Casis, Marseille, Lyon, Nice, Toulon og meget mere! I disse byer udforskede jeg hver eneste rude, jeg kunne, og hver sandstrand, jeg kunne stikke tæerne i. Simpelthen himlen!

Du tænker måske...hvordan i alverden kunne du komme så meget rundt? Nå, det er billigt at rejse, du skal bare vide, hvor du skal lede! Hvis du er under 25 år, kan du erhverve dig "le carte treize", ved at have dette kort kan du rejse alligevel i Provence-området for 2 euro tur/retur. Se...billigt! Du kan også tage tog, fly og endda delte biltjenester til en overkommelig pris for at komme rundt - ikke kun Sydfrankrig, men hele landet, hvis du ønsker det!

Da min måned var gået, var jeg ked af at forlade mit nyfundne hjem i Sydfrankrig, men mand var jeg klar til at udforske flere lande!! I løbet af min næste måneds rejse spiste jeg pizza i hjertet af Rom, spiste vafler i Belgien, oplevede cannabisscenen i Amsterdam og fik de mest fantastiske fish and chips i London. Jeg kunne ikke tro, at dette var mit liv! Da det nærmede sig min sidste måned, besluttede jeg at tage til Spanien, hvor jeg tilbragte et par uger i Barcelona, ​​og lad mig fortælle dig... dette sted ved, hvordan man har det sjovt!

Barcelona, ​​Spanien

Barcelona, Spain

MAN! Var Barcelona et af mine yndlingssteder at besøge - de lokale er imødekommende, maden er at dø for, og barscenen er meannnnnn (på en god måde). Lad dig dog ikke narre! Barcelona har en høj lommetyveri, og mand har ret.

Damer, det er her, den ekstra pengepose er praktisk! Jeg stod blot i metroen og ventede på mit stop, da jeg fangede en mand, der diskret tog min pung ud af min pung. TUSEN LYKKELIG fik jeg fat i min pung i tide og gav ham et skældende blik, inden jeg hoppede ud af metroen. I disse situationer er det bedst at forblive selvsikker og frygtløs - især som kvinde skal du vise, at du ikke er sårbar.

På trods af den tætte opringning af mine stjålne ejendele havde jeg den mest utrolige tid her i Barcelona, ​​Spanien.Jeg besluttede at bo på et hostel i det gotiske kvarter, hvor jeg var i stand til at blande mig med andre rejsende på min alder, som også fløj solo. Ved at skabe forbindelser var jeg i stand til at udforske dele af byen, som jeg aldrig ville have set før! Vi vovede os ind i skjulte barer, smukke parker og forskellige distrikter i hele Barcelona, ​​og alle disse havde en fælles faktor, der drev mig til vanvid... UTROLIG MAD.

At spise var blevet min yndlingsting, mens jeg var der, ikke overraskende vel? I Spanien, kendt for at have Tapas (små appetitvækkere), og man traditionelt ikke ville spise aftensmad før omkring kl. 21, skubbede jeg den kulturelle tradition til side og spiste hvert øjeblik, jeg kunne. Jeg forkælede mig med stegt calamari, paella, pan con tomate (brød med tomat og salt), deres version af tortillas (ingen traditionel tortilla, som vi kender her i USA! Det var næsten som en stor omelet, super velsmagende!), listen bliver ved og ved.

Tapas

Ikke alene har Barcelona, ​​Spanien en uendelig mængde af bombemad, selve byen er også ret betagende. Overalt, hvor du vender dig, er du i et nyt distrikt med et helt andet udseende end før. Deres arkitekturflair er finurlig, anderledes, og jeg blev forelsket! Det fedeste ved deres stil var tilfældigheden af ​​det hele; du kunne gå ned ad ruden, og så var der pludselig BAM en funky cool bygning lige foran dig. Et must at se!

Barcelona, Spain

Min tid tilbragte i Barcelona fyldt med en enorm mængde mad, vin, sol og at møde fantastiske mennesker. Selvom jeg ikke havde noget ønske om at forlade denne smukke by, var det tid for mig at gå videre til mit næste og sidste eventyr....IRLAND!

Irland 

Blarney Castle, Ireland

Jeg havde altid drømt om dette grønne paradis lige siden jeg var en lille pige. Kommer ikke til at lyve... Jeg har også altid været glad for irske mænd (Colin Farrell og Gerard Butler-Scottish f.eks.), så da jeg kom her, havde jeg nogle store forhåbninger om at fange min irske dreng for at bringe tilbage til USA- Desværre var jeg ikke så heldig at gå rundt.

I min tid i Irland besluttede jeg at besøge tre byer: Dublin, Cork og Galway. I det øjeblik, jeg hoppede af mit fly i Dublin, tog jeg direkte til pubberne. Jeg er en ølfanatiker, så det er sikkert at sige, at det var meningen, at jeg skulle komme til dette land. Jeg gik en bar og hoppede over i Temple Bar (meget populær turistdestination), og det var PACKET. Det føltes, som om alle i Dublin var på nøjagtig samme sted, alle ledte efter en god tid, og vi fandt det alle sammen! Da jeg gik ned ad striben af ​​barer, kunne jeg høre smukke irske ballader komme fra næsten alle pubber. Da jeg ikke kunne beslutte mig for, hvilke barer jeg skulle vælge imellem, gik jeg bare til dem alle! Jeg begrænsede mig til en pint Guinness hver pub, hvilket holdt mig med en god buzz og aldrig for sjusket. Husk damer, du aldrig ønsker at blive for beruset, mens du er på dine rejser alene, du skal altid være opmærksom og bevogtet!

Irish Pub, Ireland

Jeg havde aldrig rigtig forstået det lækre ved Guinness, før jeg trådte ind på min første ÆGTE irske pub. Den har en glat, cremet finish, der kan glæde enhvers palet - hvilket forklarer, hvorfor dette var det eneste, jeg spiste, mens jeg var der. Ikke kun var øllen fantastisk, men de lokale i endnu højere grad. Ud af alle mine ture indtil videre i Europa, følte Irland det mest imødekommende og venlige over for mig. Jeg mødte så mange mennesker, der er blevet livslange venner, såvel som rejsekammerater.

Cork, Ireland

Fra Dublin hoppede jeg på en 10 euro bustur, der tog mig tre timer sydpå til Cork. Denne by havde en lidt anderledes følelse end Dublin. Det var meget roligere og mindre befolket, hvilket med alle midler var i orden med mig! Jeg boede på et dejligt hostel væk fra centrum af byen, som tilfældigvis kun var en kort 10-minutters gåtur til alle de nærliggende pubber og butikker - det er her, jeg tilbragte det meste af min tid med at drikke, spise og læse.Åh hvor elskede jeg denne lille by, så rolig og alligevel så meget at byde på!

Galway, Ireland

Fra Cork tog jeg endnu en bustur på 10 euro til Galway. Galway var den by, jeg var mest spændt på at ankomme! Galway er tilfældigvis en lille by befolket med universitetsstuderende og så meget smuk historie. Ikke alene var det et yndet rejsemål for mig selv, fordi det blev nævnt i den klassiske Gerard Butler-film, P.S. I Love You, men også på grund af Claddagh-klanen, der stammer herfra.

Mens jeg var i Galway, boede jeg på et hostel nær byens centrum, omkring 10 minutters gang, og jeg brugte min tid på at prøve alle pubber og madsteder, jeg kunne finde. Jeg var forelsket og ville aldrig tage afsted. Hver morgen vågnede jeg og tog mig selv for at få en traditionel irsk morgenmad fulgt op med noget te og min yndlingsbog. Jeg brugte hvert minut, jeg var der, til at opsuge alle de kulturelle aspekter, der var tilgængelige for mig.

Da min tid var ved at være slut i Galway, besluttede jeg at forkæle mig selv med en genstand, der ville hjælpe mig med at huske denne by resten af ​​mit liv. Inden jeg rejste, købte jeg en fantastisk guld Claddagh-ring, og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med mit valg af souvenir.

Da min tid i Galway var slut, sprang jeg tilbage på en bus, der tog mig til Dublin-lufthavnen for at flyve mig hjem. Åh, hvor var jeg ked af det, men jeg forlod Europa og følte mig i live mere, end jeg nogensinde havde gjort før!

 

Afslutningen på et smukt eventyr

Efter tre måneders rejse alene i Europa som kvinde, kom jeg tilbage med et helt nyt perspektiv på livet såvel som mig selv. Jeg vidste aldrig rigtig, hvordan det var at leve, før jeg faktisk gik derud og gjorde det forbandede! At opleve nye kulturer og blive tvunget til at tilpasse sig, især når du er på egen hånd, er i stand til at se din egen kulturs sammenhængende skønhed til en andens livsstil – der er ikke én, der er mere unik end den anden og heller ikke vigtigere, vi er alle mennesker, der lever vores liv på den bedste måde, vi finder passende. På trods af at familie og venner havde skeptiske tanker om min tre måneder lange rejse, tog jeg stadig livet i tøjlerne og red med det – ved at gøre det var jeg i stand til at ændre alles meninger og inspirere andre til at følge mine fodspor.

 

Tag Treehut.co med på dit næste eventyr!

Treehut.co

Planlægger du din egen solo tur snart? Så har jeg den perfekte rejsegenstand til dig! Hos Treehut.co laver de håndlavede træure, der er ideelle til enhver travl rejse på grund af dens ekstremt lette vægt og den essens af naturen, den har. Et ekstra plus er, at du også kan gravere denne smarte skønhed med hvad end du synes passer - det skal bare være ti ord eller mindre!

Hvis du kunne tænke dig et ur til dig selv og er nysgerrig efter de mange stilarter, der er tilgængelige for dig, så kig forbi og tjek deres InstagramFacebook og  hjemmeside! Gode ​​rejser mine medeventyrere!

Treehut.co

.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!