Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Sådan: Solorejser som kvinde

Sådan: Solorejser som kvinde

How to: Solo Travel as a Woman

Har du nogensinde været så bange for at vove dig ud af din komfortzone, at den nære tanke om at gøre noget ekstremt anderledes fik dig til at klatre på stedet? Det er sikkert at sige, at det var mig sidste år. Hverdagen var den samme som dagen før, kedelig og farveløs. Jeg indså, at rutine bare ikke var min ting, og jeg ønskede, at mit liv skulle være spændende og eventyrligt, ikke så sort/hvidt. Efter en masse sjælesøgning plukkede jeg numsen fra gulvet og var klar til at dykke ud i en helt ny livsrejse...udforskning! Der og da besluttede jeg mig for at flytte væk fra mit hjem i Californien for at rejse rundt i Europa SELVE i tre måneder.

Efter at have delt min nye livsplan med venner og familie, blev jeg overrasket over at modtage en masse negativ feedback til gengæld. "Vent... du sikker på, at du vil rejse alene? Du er en pige, er det ikke farligt?" eller "Du går selv?!?! Åh, du må tage nogen med dig! Har du nogen fyrvenner tilfældigt?" Jeg gav en simpel tilbagevisning af en hån og øjenrulle. På dette tidspunkt kunne ingen ændre min mening, og jeg ville heller ikke have, at mit sind ændrede sig. JA, jeg er en kvinde, og JA, jeg rejser alene, jeg kan passe på mig selv og træffe smarte valg, mens jeg er i et land, der er fremmed for mig - så farvel Californien og HALLOOOO Europa!

Eventyr venter!

Men først! Emballage væsentlige...

Packing essentials

Hvad tager du med dig, når du beslutter dig for at forlade dit hjem og rejse alene i tre måneder? Det bedste svar er, tag ikke meget med! For mig var det svært at være kvinde og ikke bringe meget med mig. Dit første instinkt er at medbringe ALLE dine hårprodukter og tøjtilbehør, så du har muligheder. DETTE ER DEN FORKERTE TING AT GØRE. Okay piger, vælg dine mest nødvendige hårprodukter, tag nogle bærbare genopfyldelige flasker fra dit lokale apotek, og fyld dem op! Du rejser verden rundt, hvilket betyder, at du er glamourøs nok uden alt, hvad du skal bruge til kosmetik.

Alt hvad du skal bruge med dig er nok til at passe i en bæretaske, det lyder umuligt ikke? FORKERT. Du kan gøre det! Så lad os nævne et par af de mest nødvendige ting, når det kommer til at rejse som kvinde, bortset fra de åbenlyse ting, du skal bruge for at forlade landet:

1. Favoritkuglekasket/hat- dette vil være praktisk på de lange rejsedage, hvor du stadig gerne vil se sød ud uden at bruge en time på at gøre dig klar, kaste en hat på, noget sunnies og dit sæt.

 

2. Genanvendelig vandflaske- Dette bliver din bedste ven! Især i byer, hvor du blot kan tage vand fra fontæner udenfor, skal du altid holde dig hydreret på dine rejser!

 

3. Ekstra pengepung- nu er det vigtigt! Det er almindeligt at blive lommetyve eller bestjålet, når du rejser i Europa, så når du rejser alene som kvinde, har du en stor bullseye på ryggen, der siger "RÅV MIG." Hvad er bedst for at undgå denne situation? Prøv at blande dig så godt du kan for at holde dig under radaren, samtidig med at du er smart og placerer dine penge, pas osv. adskilte steder overalt i din person. Tro mig, du vil blive glad for at du gjorde det!

 

4. Billige sandaler- disse vil være din bedste ven under dine rejser. Du vil gøre dit bedste for at spare penge for at gøre det mest muligt i den by, hvilket betyder, at vandrehjem vil være din destination for at sove. Efter min mening er hostels det bedste sted at bo, mens du rejser! Du møder andre som dig, bedste forslag til lokale hangouts fra dem, der arbejder de, og DET BILLIGT. Med alt det sagt, vil du dele et badeværelse med flere personer, så du bør/skal have sandaler til at tage med dig, mens du er på badeværelset og dit værelse, bedre sikkert end atleter!

 

5.Favoritbog- du vil være glad for, at du tog en favorit med dig! Den sværeste ting at komme over, når du rejser alene, er AT SPISE ALENE Det kan være den mest akavede og udfordrende ting at gøre, men du bliver nødt til at se det i øjnene og gøre det! At ledsage dig selv med din yndlingsbog eller tegnedagbog vil hjælpe med at minimere din frygt for at være akavet og spise alene. Når du først har fået styr på det, vil du finde dine mest fredelige og fornøjelige øjeblikke ved at spise alene.

 

6. Foretrukne billige smykker- Okay mine damer, vi elsker alle at bruge tilbehør, men! Nøglen til tilbehør, mens du rejser, er kun at medbringe stykker, som du ikke rigtig ville have noget imod at miste. Undervejs på dine rejser pakker du konstant ud og ompakker, hvilket betyder, at genstande kan blive forlagt eller mistet. Dette er sket for mig mange gange, og jeg må sige, at jeg stadig fælder en tåre over de utallige ringe, der er gledet væk fra mig. Bortset fra at placere smykker forkert, kan det også tages fra dig på den måde! Hvis du tilfældigvis er i et land med en høj lommetyveri, og du er iført pænt blinkende, er du mere tilbøjelig til at blive bestjålet eller lommetyve. Så vær sikker og hold det enkelt mine damer!

Dette er blot nogle få af de MEST NØDVENDIGE ting, når du skal udforske nye steder på egen hånd, plus jo mere plads du har, jo flere ting kan du tage med tilbage ;) Nu hvor vi har pakket vores tasker og pas i hånden gå til Europa!

Følg med for at se mine mest yndlingslande, jeg havde udforsket på min tre måneder lange rejse; du vil ikke gå glip af det!

 

Tag Treehut.co med på dit næste eventyr!

Treehut.co

Planlægger du din egen solo tur snart? Så har jeg den perfekte rejsegenstand til dig! Hos Treehut.co laver de håndlavede træure, der er ideelle til enhver travl rejse på grund af dens ekstremt lette fornemmelse og den essens af naturen, den har. Et ekstra plus er, at du også kan gravere denne smarte skønhed med hvad end du synes passer - det skal bare være 10 ord eller mindre!

Hvis du kunne tænke dig et ur til dig selv og er nysgerrig efter de mange stilarter, der er tilgængelige for dig, så kig forbi og tjek deres InstagramFacebook og  hjemmeside! Gode ​​rejser mine medeventyrere!

Treehut.co

.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!