Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Køb den nye eventyr-inspirerede kollektion

Køb den nye eventyr-inspirerede kollektion

Vi tog kontakt med skaberen @thelovelyescapist for at designe vores første Limited Edition-stile inspireret af deres rejser, livsstil og perspektiver.❗️Bygget til at inspirere. Født til at skabe. 🎥

Vi satte os ned med @thelovelyescapist for at stille et par spørgsmål og få et par rejsetips at dele med dig.

Hvad får dig til at rejse?

Jeg vil leve mit liv fuld af formål, kærlighed, latter og eventyr. Min største frygt er at se tilbage på livet og indse, at jeg aldrig rigtig har levet. For mig er livet at se verden, turde prøve nye ting og dyrke essentielle relationer. Vi er kun på denne Jord i kort tid, så hvorfor ikke få mest muligt ud af det?Hvor var det sidste sted, du besøgte?

Det sidste sted, jeg besøgte, var øen Curacao. Denne smukke caribiske ø ligger kun 40 miles fra Venezuelas kyst og byder ikke kun på smukke strande og turkisblåt vand, men også rig historie og usædvanlige eventyr. Hvis du leder efter et farverigt ophold og noget udendørs sjov, anbefaler jeg stærkt at tjekke Curacao ud! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvad er dit bedste rejseråd?

Mit råd er at leve for mindre, pakke let, hjælpe andre og rejse mere!! For mig er materielle genstande ikke så vigtige som minder og at opleve verden. Jeg nyder meget de forbindelser, der skabes med andre mennesker og steder, mens jeg rejser. Det er noget, som ingen kan tage fra dig, og noget, som en person med $0 til deres navn og den rigeste mand i verden har samme evne til at gøre!

Klik her for at få det eksklusive ur i dag!

 

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!