Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Bedste minde med mor | Personlig gave til mor

Bedste minde med mor | Personlig gave til mor

Best-selling Women's Watches

Erindringerne, der gjorde os til dem, vi er

En personlig gave som et tegn på påskønnelse for hendes ofre.

 

Hvad er din bedste hukommelse? Et første kys? En fantastisk roadtrip? Becca Park delte for nylig sin med os, og vi kunne ikke elske det mere. Her er hendes historie:

 

Jeg har vidst, at jeg ville ind i Fredskorpset siden 12. klasse, hvor jeg lavede en opgave om spildevandsrensning, af alle ting. Jeg ved godt, det lyder mærkeligt, men fra den opgave (som faktisk var rigtig grim, selvom jeg anbefaler at studere den), indså jeg, at 663 millioner mennesker i verden har ikke rent vand. Jeg var chokeret, men mest af alt var jeg knust. Jeg gik hjem og begyndte straks at lede efter måder at hjælpe... og det var da, jeg fandt Fredskorpset.

 

Jeg vil komme ind

 

Jeg researchede og Googlede, og til sidst satte jeg mig ned på min mors seng og fortalte hende om min nyfundne og pludselig tærende lidenskab: Jeg var nødt til at slutte mig til Fredskorpset, da jeg blev færdig. Jeg gik til hende med alt, men det her var anderledes. Hun så ud, som om hun ville ønske, at jeg aldrig havde taget det op. Hun rakte hånden til sit håndled og gned ansigtet på min bedstemors ur, som hun altid gjorde, når hun var ked af det.

 

"Fredskorpset koster penge," sagde hun og rystede på hovedet. "Jeg havde venner, der gjorde det. Der er sundhedstests, pas, vacciner. Jeg mener, det er en god idé. Men jeg har bare ikke råd." For at bevise, at hun tog fejl, dykkede jeg ind på websteder og fora. Men alt, hvad hun sagde, var sandt. Det var gratis, men det var også rigtig dyrt.

 

Nogle drømme tager år

 

Så jeg skrinlagde den. Jeg dimitterede, tog et volleyball-stipendium i Purdue og gik videre. Men da det blev tid til at tage eksamen igen, var der noget, der genopstod. Pludselig var Fredskorpset tilbage i fuld styrke, og jeg vidste, at jeg var nødt til at deltage... uanset hvad. Og det gjorde jeg. Jeg kom ind - men ligesom mor havde sagt, steg det. Jeg havde ikke pengene til alle formaliteterne, og da jeg sad på min mors seng igen, 4 år senere, brød jeg sammen.

 

Den bedste hukommelse Jeg nogensinde har haft

 

"Jeg bliver nødt til at droppe ud af programmet, mor. Jeg har ikke pengene,” hulkede jeg. Stille og roligt rakte hun mig en konvolut fyldt med 20 dollarsedler. Hun gned sit håndled igen - en nervøs vane. Kun denne gang var min bedstemors smukke ur væk. Jeg vidste med det samme ... hun havde solgt den. Jeg havde en knytnævefuld tyvere til at bevise det. Jeg krammede min mor hårdere, end jeg nogensinde havde gjort, og den næste måned forlod jeg hende i to et halvt år for at følge drømmen, der startede, da jeg var 18 – at give rent vand til folk, der ikke havde det. Denne mors dag, hele syv år efter den dag på hendes seng, er jeg endelig i stand til at give hende et nyt ur til det, hun ofrede for mig. Jeg kan ikke vente med at se hendes ansigt, når hun læser indgraveringen på bagsiden, "Du er min bedste hukommelse. "

 

Sikke en smuk historie! Når mors dag nærmer sig, kan vi ikke tænke på en bedre måde at fortælle mor, hun er elsket på, end at overøse hende med skønhed.

 

P.S. Vi elskede Beccas drev for at se andre i verden få rent vand. Da det i dag er Jordens Dag, hvorfor så ikke komme sammen med os og gøre det samme? En del af vores overskud går til at støtte nonprofitgruppen Charity:Water, og vi vil meget gerne have, at du slutter dig til os!

 

Shop For A Cause

 

 

Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og Youtube. Lad os starte en samtale!

 

 

Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!