Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > A Treehut Watch - Den bedste mindeværdige gave til søn

A Treehut Watch - Den bedste mindeværdige gave til søn

Best Men's Watches Under $150

En gave fra tiden

Den bedste gave han nogensinde har fået 


Vores ven Jeremy Collins vil aldrig glemme den dag, han fandt ud af det. Her er hans historie:

 

Tid er en gave, både mystisk og dyrebar, og den har en anden betydning for os alle. Far kiggede altid på sit ur. Som barn tænkte jeg på, hvad han kunne lede efter. Ud fra den måde, han stirrede på det, skulle man tro, at han ledte efter universets hemmeligheder i stedet for blot tiden. "Livet køres efter en tidsplan, Jeremy," ville han fortælle mig. Og fra hans perspektiv tror jeg, det var sandt.

 

Han og mor drev en lille forretning i den østlige del af byen, hvor de printede fotokopier og sendte kasser til de andre forretninger i byen. Æskerne blev sendt på bestemte tidspunkter hver dag, og far var altid der for at se dem af. Missede deadlines betød et mistet salg, hvilket betød manglende penge for hans familie - så tiden blev hans allerbedste ven. Nogle gange mere en ven end mig, og mere en ven end mor. Hans ur var hans konstante følgesvend.

 

Nattingene ændrede sig

 

Jeg glemmer aldrig en nat, længe efter at de havde lagt mig i seng, trampede jeg ned ad trappen til lyden af ​​hævede stemmer i køkkenet. Det var de sædvanlige ting - forretningen var stresset, pengene var der ikke. Alt det jeg havde hørt før. Men da far så på sit ur igen, gjorde min mor noget, som hverken min far eller jeg havde forventet. Hans arm var stadig strakt, hun tog forsigtigt fat i hans håndled... og holdt fast, som om hun overvejede at løbe ud af døren med det. "Dette ur," sagde hun. "Du har set mere på dette urs ansigt end mit i dag."

 

Så slap hun hans arm og satte sig tilbage i sin stol. Min far sad forbløffet over for hende. Og i den mærkeligste visning, jeg har set, måske endda indtil i dag, begyndte hun at grine. Hun rystede på hovedet, holdt om maven og lo i lange, rullende grin, indtil min far sluttede sig til hende. Som barn anede jeg ikke, hvad der skete, men jeg begyndte også at grine. Måske var det bare den frigivelse, vi alle havde brug for – at give slip på alt det pres, der var blevet opbygget. 

 

Alt var anderledes

 

En ting var dog sikker. Tingene ændrede sig. Han begyndte at se os igen, ikke kun ansigtet på sit ur. Selvom han blev ved med at arbejde, var det, som om han endelig havde husket, hvorfor han havde arbejdet til at begynde med.

 

Sidste år, da han gav mig min 30-års fødselsdagsgave, væltede alle de minder op igen. Jeg tog mit nye ur fra dets gaveæske, og jeg tænkte på hver gang min far havde ofret sig for at forsørge os. Hver gang var han blevet tilbage, så vi kunne gå længere. Det er den bedste gave, jeg nogensinde har fået. Den dag i dag ser jeg på det og smiler og husker min far, som gav os alt, hvad han kunne. Jeg husker min mor, som kunne trække glæde og latter ud af de mærkeligste situationer. Og jeg bliver mindet om den type far, jeg ønsker at være for mine børn – nærværende, ofre og altid opmærksom på vores tid. Ligesom far.

 

Det er det, livet handler om, ikke? At værdsætte små øjeblikke og efterlade plads til at værdsætte den tid, vi har fået. Vi elsker at være en del af historier som denne, og vi elsker at hjælpe dig med at skabe dem. Det er derfor, vi giver dig vores bedste rabatter på din ordre i dag!

 

 

Følg og tag os i et opslag på InstagramFacebookPinterest og Youtube. Lad os starte en samtale!
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!