Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Gravering Spotlight: "Du er det mærke, jeg sigter efter"

Gravering Spotlight: "Du er det mærke, jeg sigter efter"

Treehut Wood Watches: Engraving Spotlight | Personalized Yours Today!
Vi er stolte af at være baseret i San Francisco. Har du været, og hvor kommer du fra?
Jeg er ked af at sige, at jeg aldrig har været i San Francisco. Min fætter bor dog lige uden for byen, så den er bestemt på min liste, der snart skal besøges. Jeg er fra Pacific Northwest, men jeg bor i Scottsdale, AZ nu.

Hvad var dit første indtryk af dit håndlavede Tree Hut-ur, da du modtog det med posten?
Jeg var så nervøs for, at uret skulle komme her ærligt! Graveringer bliver hele tiden rodet sammen på produkter, og så indtil uret kom her var jeg lidt ængstelig. Heldigvis da jeg kom hjem fra arbejde, og min kæreste endelig fik lov til at åbne æsken, var uret lige som jeg havde forestillet mig.


Hvilket budskab har du indgraveret på bagsiden af ​​dit Tree Hut-ur?
På bagsiden af ​​uret havde jeg indgraveret "Du er det mærke, jeg sigter efter." Lige siden Seth og jeg begyndte at date i 2010, har der været én sang, der virkelig ramte mig, og det er Head Over Heels af Switchfoot. Det er en sang om kærlighed, men teksten er så meget mere end det. Seth er sådan en venlig, omsorgsfuld person, at han hver dag virkelig er det mærke, jeg sigter efter. Han er, hvad mit endelige mål er for en betydelig anden, hvor cheesy det end lyder!


Var det en særlig lejlighed eller en "bare fordi"-gave?
Uret var en "bare fordi"-gave. Jeg havde set dine annoncer på Facebook, og Seth er så optaget af alt, men især ure, at jeg troede, det ville være en stor overraskelse!


Hvad var reaktionen fra den person, du gav det til?
Seth var så begejstret for at åbne kassen. Jeg havde kastet mig over og fortalt ham, at jeg bestilte den, men havde udeladt delen om graveringen! Ligesom jeg havde håbet, at det var præcis den type ting, han kunne og ville dyrke hver dag siden.


Fortæl os om det største eventyr, du nogensinde har tilbragt med denne person.
Jeg bliver nødt til at sige, at hver dag er et eventyr med denne fjols! Jeg er en slags klods, så det giver interessante tider. Vi klatrer dog begge, og det har bestemt bragt os i nogle interessante situationer. Han har været min ridder i skinnende rustning mere end én gang, når jeg har siddet fast på en rute, eller har været for bange for at bestige noget, fordi jeg vidste, at der måtte være edderkoppespind  et sted deroppe. Han er den første, der griber en pind og bestiger ruten først, så han kan rense den for mig. Vi elsker bare at være udenfor sammen!


Hvilket Tree Hut-produkt har DU selv øje med?
Jeg har set Buddha Blush-armbåndet i øjnene! Jeg er for nylig begyndt at bære mange elefantbukser, så de ville passe smukt sammen med de fleste af dem!
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!