Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Graveringsinspiration: You're My Happily Ever After

Graveringsinspiration: You're My Happily Ever After

You're my happily ever after | Engraving inspiration for your Tree Hut wood leather analog watch

You're my happily ever after.

Graveringerne på Treehut-ure er alle uhyggeligt velkendte, men alligevel er hver enkelt særskilt og har en meget speciel betydning for modtageren. Dagens graveringsinspiration er takket være Kayla Reithmeyer, hvis korte, men utroligt romantiske kærlighedscitat virkelig gav genklang hos os.

 

Hvad var inspirationen til din dejlige gravering?

Idéen er ærlig talt lige kommet til mig. Jeg havde ønsket at give min kæreste et ur i årevis, men sådan en gave er så personlig og svær at udvælge. Da jeg endelig havde valgt det perfekte ur, ville jeg virkelig gerne have det graveret, men var ikke sikker på, hvad jeg skulle sige. Jeg plagede min hjerne i et par dage, og så vågnede jeg en morgen og var sikker på, at jeg ville have den til at sige: "Du er min lykkelige til deres dages ende." Da jeg voksede op, havde jeg aldrig forestillet mig, at mit lykkelige liv ville involvere et ægteskab og en familie. Jeg har altid antaget, at jeg ville rejse verden rundt og aldrig være "bundet" til et forhold. Jeg formoder, at det er det, der gør det hele mere specielt; denne fyr kom ind i mit liv og ændrede fuldstændig mit perspektiv på alting. Jacob viste mig, at intet eventyr kan være komplet uden nogen at dele det med.

Tree Hut Wood and Leather Analog Watches Make Romantic Anniversary, Birthday, Wedding Gifts for Him (or Her). Get them personalized and engraved today!


Hvordan reagerede Jakob, da du gav ham uret?

Jeg købte dette ur til hans 25-års fødselsdag den 5. april. Jacob elskede det! Jeg tror, ​​han med det samme vidste, hvor ordene kom fra, og hvad de betød. Han har båret det lige siden.

 

Hvordan mødtes du og Jacob?

Jacob og jeg har været kærester i over 6 år. Vi mødtes første gang som nybegyndere på University of Wisconsin. Jeg husker tydeligt den dag, vi mødtes. Jeg gik ind i et klasseværelse til en antropologisk diskussion og satte mig lige ved siden af ​​ham. Vi brugte resten af ​​semesteret på at være uenige om næsten alle emner, der blev diskuteret i klassen, men til sidst udvekslede vi e-mails og derefter telefonnumre... Senere fandt jeg ud af, at vores lærerassistent opfordrede Jacob til at spørge mig ud. :P

Tree Hut Wood and Leather Analog Watches Make Romantic Anniversary, Birthday, Wedding Gifts for Him (or Her). Get them personalized and engraved today!

 

Har I oplevet nogle udfordringer som par? Har du nogle råd til nyere par?At starte et forhold som 18-årig, lige frisk ude af gymnasiet, var en udfordring i sig selv. Ingen af ​​os ledte efter et forpligtende forhold på det tidspunkt, da vi begge ønskede at udforske og "finde os selv". Men så meget som vi kæmpede for det, kredsede vi altid tilbage til hinanden. Vores første år sammen, vi tilbragte somre og pauser fra hinanden, gymnasiekærligheder kom ind i vores liv igen, og studieture i udlandet tog afstand til os. Jeg tror, ​​at den sværeste beslutning, jeg nogensinde har skullet tage, var, hvor jeg skulle gå på efterskole. Jacob havde allerede et job i kø efter college, og jeg var blevet optaget på et par kandidatuddannelser. Så jeg måtte beslutte, om jeg skulle fortsætte min uddannelse i Wisconsin eller studere uden for staten og risikere usikkerheden om et langdistanceforhold. Men jeg blev tilbudt en stilling som lærerassistent ved University of Wisconsin, der dækkede alle mine undervisningsomkostninger, så jeg besluttede at blive. Jeg fortalte mine venner (og mig selv), at jeg blev i Wisconsin på grund af TA-tilbuddet, men jeg tror, ​​jeg besluttede at blive på grund af Jacob. Den beslutning satte tonen for vores forhold og bragte os meget tættere på. Selvom jeg har lært meget i de 6+ år, jeg har været sammen med Jacob, ved jeg ikke, om jeg ville have nogen råd at give andre, men jeg vil sige dett de bedste forhold, jeg har været vidne til, var hverken nemme eller bekvemme.


Treehuts rytme slår til udendørs og eventyr. Hvad er det største eventyr, du nogensinde har haft?

I løbet af vores juniorår på college overbeviste jeg Jacob om at rygsække i Zion National Park i løbet af forårsferien.Jeg brugte måneder på at planlægge turen og få styr på alt vores udstyr Selvom vi begge er ivrige campister og havde boltret os i rygsæk, var dette vores første sande eventyr. Desværre glemte jeg at overveje topografi, når jeg kortlagde vores daglige vandreture. Vi endte med at vandre 10 miles om dagen med hundredvis af fod i højdeændring. På få dage var vi udmattede. Før turen læste jeg om en vandretur, du kunne tage for at se en naturlig klippeformation, der lignede en bue. Det skulle være betagende og var kun få kilometer fra, hvor vi havde slået vores lejr op. Der var ikke noget nøjagtigt spor der, så efter 30 minutter var Jacob ret overbevist om, at vi ikke ville finde det, og jeg var selv i tvivl. Men så, lige pludselig, kiggede vi bare op og så det... det var smukt og massivt, højt over vores hoveder. Vi tilbragte mere end en time i stilhed med bare at stirre på skønheden. Det er noget, ingen af ​​os nogensinde vil glemme.

 

Tree Hut Wood and Leather Analog Watches Make Romantic Anniversary, Birthday, Wedding Gifts for Him (or Her). Get them personalized and engraved today!

 

Hvad ser du frem til i fremtiden?

I dag er Jacob og jeg begge lykkeligt ansat i Milwaukee, WI. Vi har for nylig fået en hund og er spændte på udsigten til at blive gift. Jeg gætter på, at lykkelige slutninger kommer, hvor du mindst venter dem.

 

Tree Hut Wood and Leather Analog Watches Make Romantic Anniversary, Birthday, Wedding Gifts for Him (or Her). Get them personalized and engraved today!

Tree Hut Wood and Leather Analog Watches Make Romantic Anniversary, Birthday, Wedding Gifts for Him (or Her). Get your wooden watch personalized and engraved today!

 

Køb uret Kayla købte til Jacob:

Tree Hut All Wooden Watch Zebrawood + Ebony 47 | Romantic anniversary, birthday, wedding, or just-because gift! || Get your wood analog watch personalized and engraved today!
Zebrawood + Ebony 47
Få din graveret for blot 15 $!
For flere kærlighedshistorier bag det indgraverede budskab, tjek vores andre graveringsspotlights. For bryllupsinspiration og tips, tjek ud af bryllupssektionen på vores blog.
.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!