Gratis global forsendelse for ordrer over $100

Only $100 USD away from free shipping!

   

There's nothing here, click here to continue shopping.

Subtotal $0.00 USD

Oh no! No item found in your cart.
Click below to browse.

SHOP MEN'S SHOP WOMEN'S
blog inner illustration
Blog > Romantiske graveringer, vi elsker: Min hummer. Min elskede. Min altid.

Romantiske graveringer, vi elsker: Min hummer. Min elskede. Min altid.

My Lobster My Love My Always

At gravere personlige beskeder på vores ure er uden tvivl en særlig kvalitet ved Treehut. Vi ser hundredvis af graveringer hver uge. Så mange rører vores hjerter med romantiske dedikationer som "for hele tiden." Så af og til varmer en gravering ikke kun vores ansigter med et smil, men får os også til at spekulere på: "Hvor kom det fra?"

Relateret artikel: GRAVING SPOTLIGHT: "DU ER DET MÆRKE, JEG SIGT ETTER"


Da vi så Amandas ordre, var den så unik, men alligevel vagt velkendt, "Min. Hummer. Min elskede. My Always.” Amanda bestilte uret som Valentinsdagsgave til sin kæreste Matt. ”Jeg ville skaffe ham noget, han kunne have på hver dag. (Det tog alt, hvad jeg havde for ikke at få et af parsættene)” men hun ønskede ikke at tage fokus fra hans gave.  På det tidspunkt havde de to friske definerede sig selv som et par, selvom de havde været venner i årevis.

boyd black leather band

For to år siden mødtes parret på arbejde, "Jeg tror ikke, at kærlighed ved første blik er præcis, hvad den var, men jeg lagde bestemt mærke til ham"  De udviklet et venskab. Gennem årene kom han altid til hendes fødselsdag og gav hende hver gang et flirtende fødselsdagskys på kinden. Så for 8 måneder siden begyndte de at date. "I løbet af sommeren, , er vi lige blevet tætte og indså, at dette kunne være noget ret fantastisk, og det er det."  

Amanda & Matt


Amanda fortalte os, "det kunne være udfordrende at få det bedste ud af vores modsatte arbejdsplaner, jeg arbejder i løbet af ugen, og han arbejder i weekenden, hvilket gør det svært, men når vi ser hinanden, det er det bedste ... Jeg tror, ​​at vores modsatte tidsplaner virkelig får os til at sætte pris på den tid, vi får til at bruge sammen."

Denne påskønnelse og værdi af deres tid sammen er det, der gør det svært for Amanda at bestemme deres bedste dag sammen. "Vi har haft flere "bedste" dage ... men en dag, der var fantastisk, og spændende var, da vi skulle fælde vores første juletræ sammen. Vi kørte ud mod øst (vi bor på Long Island, NY), og det var første gang, jeg faktisk fældede træet, så jeg var virkelig spændt. Det tog os timer ... og vi troede, vi fandt det perfekte træ, men da vi kom hjem, overtog det 3/4 af min stue! Det var det fedeste træ, vi nogensinde har set! Men det var den bedste dag, at komme hjem og lave mimosaer og pynte vores allerførste, meget store, MEGET stikkende juletræ.”

Relateret artikel: Engraving Spotlight: "Den bedste tid er med dig"

Vi spurgte Amanda, om der var et øjebliks erkendelse af, at hun var blevet forelsket i Matt. Hun svarede,Oof ... Lad os bare sige, at jeg var nødt til at spørge ham, om jeg talte i søvne (fordi jeg drømte om at sige jeg elsker dig), og jeg var nervøs, jeg ville sige det i min søvn! Jeg indså, at jeg elskede ham ret hurtigt. Han har altid været en god ven, og selv når vi var kærester afslappet, ville han altid det bedste for mig ... han er min hummer!"

Er du stadig i tvivl om, hvor graveringscitatet kommer fra? Det er ikke ligefrem et originalt citat af Amanda, da "min hummer" kommer fra et hit tv-show fra 1990 til begyndelsen af ​​2000'erne. Amanda fortæller os: "Det er vores ting. Vi ser venner hver aften, og i et afsnit, der selvfølgelig er fokuseret på Ross & Rachel, fortæller Phoebe Ross, at Rachel er hans hummer. En dag rullede jeg gennem instagram, og jeg stødte på en Friends meme, og jeg tænkte "hej, Matt er min hummer" Jeg sendte ham den meme, og han grinede og forstod uden forklaring ... siden da har vi været hinandens hummere.” 

 

Gem denne artikel ved at fastgøre et af billederne til Pinterest Følg os på Instagram eller se andre graveringshistorier for mere inspiration. Sørg for, at dine Tree Hut-notifikationer er slået til for facebook, så du ikke går glip af særlige nyheder og tilbud!

.
Share This:

Shop our Insta

Shop our insta

Læs vores 21.953 femstjernede anmeldelser

Tag ikke bare vores ord. Læs, hvad vores kunder siger om os!